Υπηρεσίες

2 1

Επεξεργασία

Το εργοστάσιο Μαρμάρων Ποντίκα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Κοπής, Επεργασίας και Λείανσης Μαρμάρου. Διαθέτει επίσης μηχανήματα φόρτωσης και εκφόρτωσης ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας.
1

Συσκεασία

Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία των προϊόντων μας ακολουθώντας τα πιο Πρόσφατα και Εξελιγμένα διεθνή πρότυπα για την Ασφαλή Μεταφορά τους σε οποιοδήποτε μέρος Εντός και Εκτός Ελλάδος.
4

Σχεδιασμός

Στην εταιρεία διαθέτουμε τμήμα σχεδιασμού και υλοποίησης των αισθητικών ιδεών του πελάτη, βρίσκοντας λύσεις σε οποιοδήποτε απαιτητικό σας γούστο. Η Αρχιτέκτονας Μηχανικός Αμαλία Ποντικά εγγυάται το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
3

Τοποθέτηση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε κατασκευή και τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων. Με έδρα την Λαμία, μια ομάδα καταξιωμένων τεχνιτών, κατόπιν συνεννόησης, αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.
Τοποθετήσεις, Δάπεδα - Πάγκοι Κουζίνας - Σκάλες - Επενδύσεις Μπάνιων - Τζάκι - Κατασκευή και τοποθέτηση Μνημείων.

Φέρνουμε τα καλύτερα για Εσάς, γιατί εσείς μας το ζητάτε!

Η Επιλογή αυστηρά ποιοτικών και αριστοποιημένων υλικών και εργαλείων, η συνεχής σχέση με τους πελάτες, αλλά κυρίως η υποστήριξη και η εκπαίδευση στην εφαρμογή των υλικών κατέστησαν τα Μάρμαρα Ποντίκα συνώνυμο της ποιότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλαμβάνουμε επίσης έργα που απαιτούν επεξεργασία του μαρμάρου από CNC και Υδροκοπή, εξασφαλίζοντας άρτιο Κατασκευαστικό και Αισθητικό αποτέλεσμα.

Σας Περιμένουμε να βρούμε μαζί την Ιδανικότερη Λύση!